Loopbaanadvies

Loopbaanadvies

Qudo Werkt Mobiliteit kan je bijstaan als je op zoek bent naar werk of voorzien van loopbaanadvies. Wij maken ons sterk in loopbaanbegeleiding, tweedespoortrajecten en outplacement.

Persoonlijk advies

Wanneer je zonder werk dreigt te komen of opnieuw aan het werk wilt na bijvoorbeeld een ziekteperiode, komt er een hoop op je af. Waar begin je en welke baan past op dit moment bij jou? Op al deze vragen gaan we samen op zoek naar het beste antwoord, een baan die bij jou past. Je bent voor ons uniek en jouw persoonlijke situatie is voor ons het belangrijkste uitgangspunt. Wij kunnen je op verschillende manieren weer aan het werk helpen. Daarvoor doen we eerst onderzoek naar wie jij bent voordat we je kunnen voorzien van een advies op maat.  

Word weer enthousiast

Wanneer je je baan verliest, verlies je soms ook even de moed. Wij zorgen er graag voor dat je weer enthousiast wordt. De oplossing is eigenlijk heel simpel, we zoeken een baan voor je die echt bij je past en waar jij weer blij van wordt. Dit doen we op een persoonlijke en doelgerichte manier. Zo vind je een baan die meer op je lijf geschreven is.

Maak de keuze

Wij zijn van mening dat iedereen altijd een keuze heeft. We helpen je graag bij het maken van die keuze, zodat je zelfverzekerd aan een nieuwe baan kunt beginnen die echt bij je past. Vanuit Qudo Werkt begeleiden wij je naar nieuw werk via outplacement of loopbaanadvisering. Maak dus die keuze en kom elke ochtend gemotiveerd je bed uit voor een nieuwe dag!

Wil je weten wat onze loopbaanadviseurs voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op.