Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding is het begeleiden van mensen in hun loopbaan met een hulpvraag, bij koersbepaling op je werk of bij het nemen van de volgende stap in je carrière. Er zijn momenten in je carrière waarop je best tevreden bent met je huidige baan, maar de uitdaging in het werk mist. Misschien wil je graag doorgroeien, maar mis je de kansen hiervoor in je huidige functie. Onze loopbaanadviseurs kunnen je op weg helpen naar de volgende stap in jouw loopbaan. Samen gaan we onderzoeken of er misschien andere, betere mogelijkheden voor je zijn. 

Hoe gaat loopbaanbegeleiding in zijn werk?

Door jouw drijfveren, interesses en kwaliteiten goed naast elkaar te leggen en onder de loep te nemen, wordt er pas op de plaats gemaakt om te reflecteren op je loopbaan. Vanuit daar kunnen we tijdens het loopbaantraject je loopbaankoers naar de toekomst bepalen. De loopbaanbegeleider maakt daarbij gebruik van diverse tools en testen.

Op zoek naar een loopbaanbegeleider in omgeving Eindhoven met ruime ervaring?  Neem dan contact met ons op. Benieuwd naar de loopbaanprogramma’s die we aanbieden? Zie onderstaande voor meer informatie:

Zie ook: