Loopbaantraject

Een loopbaantraject bestaat uit een aantal individuele gesprekken met een van onze loopbaanadviseurs. Ben je bijvoorbeeld aan de ene kant best tevreden met je huidige baan, maar mis je de uitdaging in het werk of heb je ambitie om door te groeien? Dan is een loopbaantraject iets voor jou. Naast de gesprekken maakt de loopbaanbegeleider ook gebruik van een aantal testen en tools. Een van de tools is de Werkenergieanalyse®. De verzamelde informatie en inzichten helpen bij het nemen van eventuele vervolgstappen en het nemen van een beslissing.

Hoe een loopbaantraject eruit?

Door middel van de gesprekken en tools die wij gebruiken kunnen onze ervaren loopbaanadviseurs in omgeving Eindhoven jou voorzien van een loopbaanadvies. Omdat jouw loopbaan persoonlijk is voor jou, is een loopbaantraject altijd maatwerk. Het kan hier gaan om een gesprek voor een cv-check, een serie gesprekken en trainingen of om een nieuwe koers te bepalen. Je krijgt een spiegel voorgehouden van onze bevlogen loopbaanadviseurs en je wordt uitdagend geconfronteerd. Verder krijg je tools en tips waar je zelf mee aan de gang kunt om te oefenen. Kortom, er wordt een pas op de plaats gemaakt om te reflecteren op eerdere gebeurtenissen en je loopbaankoers naar de toekomst te bepalen.

Wat kan een loopbaantraject voor werkgevers betekenen?

Tegenwoordig verwachten werknemers meer van werkgevers dan alleen salaris en zekerheid. Werknemers willen een stimulerende werkomgeving waar zij verder kunnen groeien en zich ontwikkelen. Waar er ook ruimte is voor eigen initiatief en sprake is van een zekere autonomie. Een betere balans tussen werk en privé is daarnaast belangrijker dan ooit. Het is van belang om als werkgever je werknemers te binden en boeien en je aandacht te richten op hun vitaliteit.

Qudo Werkt Mobiliteit begeleidt werknemers om in verbinding met zichzelf en met hun werk te komen, zodat zij duurzaam inzetbaar blijven. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen met betrekking tot loopbaancoaching? Of heb je misschien meer behoefte aan alleen een nulmeting om te kunnen zien waar een werknemer staat? Dan komen we graag bij je langs voor een kennismaking.

Heb je meer vragen over een loopbaantraject in omgeving Eindhoven? Neem dan contact met ons op.