In Nieuws

Op zoek naar een baan in de techniek, logistiek, productie, schoonmaak, administratie of zorg? Of naar een vakantiebaan? Fulltime, parttime, korte of langere tijd? Vrijblijvend je cv laten checken? Kom dan naar de Meet & Match banenmiddag.

Qudo Werkt zoekt jou!

Donderdag 20 juni van 13:00-18:00 uur organiseren we een Meet & Match banenmiddag op onze vestiging, aan de Odysseuslaan 4 in Eindhoven.

Deze middag is voor iedereen die op zoek is naar een (nieuwe) baan in de volgende sectoren: techniek, logistiek, productie, schoonmaak, administratie en zorg. Daarnaast hebben we ook diverse opdrachten voor vakantiekrachten.
Dus zoek je werk, fulltime of parttime, voor korte of langere tijd, kom zeker langs. Op de vacaturepagina kun je alvast een indruk krijgen van onze vacatures.

Wat kun je verwachten?

Onze collega’s staan klaar om een gratis CV-check met je te doen! Daarnaast kun je onze vacatures bekijken om te zien of onze banen en opdrachtgevers je aanspreken. Ook wordt er onder alle bezoekers die een CV bij ons achterlaten een uitgebreid “Qudo Werkt Vakantiepakket” verloot!

Meld je aan!

Kom kennis met ons maken, zodat we je kunnen helpen aan een nieuwe, betere of extra werkplek! Meld je aan door je naam te mailen naar info@qudowerkt.nl

Tot 20 juni en vergeet niet je CV mee te nemen!

Met vriendelijke groet, Team Qudo Werkt!

 

Doorzoek hier onze website

Call Now Button