Mobiliteit

Qudo Werkt Mobiliteit kan je bijstaan als je op zoek bent naar werk. Wij maken ons sterk in outplacement, begeleiding bij spoor 2 trajecten en kunnen je advies geven op loopbaangebied.

Persoonlijk advies

Wanneer je zonder werk dreigt te komen, of opnieuw aan het werk wil na bijvoorbeeld een ziekteperiode, komt er een hoop op je af. Waar begin je en welke baan past op dit moment bij jou? Op al deze vragen gaan we samen op zoek naar het beste antwoord; een baan die bij jou past. Je bent voor ons geen nummer en jouw persoonlijke situatie is voor ons het belangrijkste uitgangspunt. Wij kunnen je op verschillende manieren weer aan het werk helpen. Daarvoor doen we eerst onderzoek naar jou, zodat we je kunnen voorzien van een advies op maat.

Word weer enthousiast

Wanneer je je baan verliest, verlies je soms ook even de moed. Wij zorgen er graag voor dat je weer enthousiast wordt. De oplossing is eigenlijk heel simpel, we zoeken een baan die echt bij je past en waar jij weer blij van wordt. Wij zoeken werk op een persoonlijke & doelgerichte manier. Samen gaan we op zoek naar een baan die jou op het lijf geschreven is.

Maak de keuze

Wij zijn van mening dat iedereen altijd een keuze heeft. We helpen je graag bij het maken van die keuze, zodat je zelfverzekerd aan een nieuwe baan kunt beginnen die echt bij je past. Vanuit ons bedrijf begeleiden wij je naar nieuw werk via outplacement of loopbaanadvisering. Maak dus die keuze en kom elke ochtend gemotiveerd je bed uit voor een nieuwe dag!

Outplacement

Tijdens het outplacementtraject word je begeleid zodat je weer volledig mee kunt doen op de arbeidsmarkt.
Samen gaan we een traject aan, waarin stapsgewijs wordt gekeken naar mogelijkheden die voor jou binnen handbereik liggen.

●●●

Re-integreren

De loopbaanadviseurs van Qudo Werkt Mobiliteit begeleiden je graag tijdens een tweede spoortraject. Een traject waarbij we ernaar streven om een passende baan te vinden, zodat je weer volledig kan meedraaien op de arbeidsmarkt.
●●●

Loopbaanbegeleiding

Onze loopbaanadviseurs beschikken over ruime ervaring waardoor ze jou van deskundig advies kunnen voorzien.
Samen bewandelen jullie de paden om jouw doel te bereiken: van jou weer een blije, gelukkige werknemer maken.
●●●

Wie zijn wij?

De loopbaanadviseurs van Qudo Werkt Mobiliteit begeleiden jou, zodat je weer als volwaardig werknemer kunt deelnemen aan de arbeidsmarkt.

●●●