Mobiliteit

QudoWerkt Mobiliteit kan je bij staan als je op zoek bent naar werk. Wij maken ons sterk in outplacement, begeleiding bij spoor 2 trajecten en kunnen je advies geven op het gebied van jouw loopbaan.

Persoonlijk advies

Wanneer je zonder werk dreigt te komen of opnieuw aan het werk wilt na bijvoorbeeld een ziekteperiode, komt er een hoop op je af. Waar begin je en welk werk past op dit moment bij jou? Op al deze vragen gaan we samen met jou op zoek naar de beste oplossing. Een baan die bij jou past. Dit doen we heel persoonlijk. Je bent voor ons geen nummer, jouw situatie is voor ons erg belangrijk. Wij kunnen je op verschillende manieren weer aan het werk helpen, maar daar voor doen we eerst onderzoek naar jou, zodat we een zeer persoonlijk advies kunnen geven.

Word weer enthousiast

Wanneer je jouw baan verliest, verlies je soms ook even de moed. Wij zorgen er graag voor dat je weer enthousiast word. De oplossing is eigenlijk heel simpel, wij zoeken een baan die echt bij jou past en waar jij weer blij van word. Wij zoeken werk dat persoonlijk en doelgericht is, iets wat jou op het lijf geschreven is dus.

Maak de keuze

Wij zijn van mening dat iedereen altijd een keuze heeft. Wij helpen je graag bij het maken van deze keuze, zodat je zelfverzekerd aan een nieuwe baan kunt beginnen die echt bij je past. Vanuit ons bedrijf begeleiden wij je naar nieuw werk via outplacement of loopbaanadvisering. Maak dus die keuze en kom elke ochtend gemotiveerd je bed uit voor een nieuwe dag!

Mobiliteit Eindhoven

Gecertificeerd bij:

Backoffice
SNA gecertificeerd

Doorzoek hier onze website

Call Now Button