Loopbaanbegeleiding

Er zijn momenten in je leven dat je aan de ene kant best tevreden bent met je huidige baan, maar onbewust er toch iets niet lekker zit. Je mist de uitdaging in het werk of je zou verder willen groeien. Helaas geeft jouw huidige functie geen mogelijkheden om dat te doen. Iedereen heeft wel eens van die momenten en zo een moment kan je behoorlijk onrustig maken en door blijven malen in jouw hoofd. Wij kunnen je helpen om jouw loopbaan te analyseren. Samen gaan we onderzoeken of er nog andere mogelijkheden voor jou zijn. Dit doen we door jouw drijfveren, interesses en capaciteiten naast elkaar te leggen en eens goed onder de loep te nemen. Deze informatie bij elkaar kan je helpen bij het nemen van een beslissing of het zetten van vervolgstappen.

Oriënterend gesprek

Wanneer we samen aan tafel gaan zitten bespreken we eerst de inhoud en de werkvorm van het traject. Centraal hierin staat de werkwijze die past bij jouw persoonlijke situatie. Het hele loopbaantraject start met een intakegesprek met een van onze ervaren loopbaanadviseurs. Aan de hand van dit gesprek leveren wij jou een loopbaanplan op maat wat volledig past bij jouw situatie. Wij zullen deze dan ook uitgebreid met je bespreken. In dit plan vindt je een antwoord op de vraag hoe nu verder. Jouw doel krijgt een duidelijk beeld en is zo makkelijker te verwezenlijken. Na de bespreking gaan we samen met jou proberen deze doelen te bereiken. Door te kiezen voor een baan  die dicht bij je ligt zal je een stuk gelukkiger het werk uitvoeren. Dit is niet alleen prettig voor jou, maar ook voor jouw werkgever die elke dag weer een vrolijke werknemer over de vloer heeft.

Daarom vinden wij het ook erg belangrijk dat je jouw talenten kunt benutten en hier door elke dag met veel plezier en motivatie opnieuw aan het werk begint.

Deskundig advies

Onze loopbaanadviseurs beschikken over een ruime ervaring waardoor ze jou van deskundig advies kunnen voorzien en samen met jou de paden kunnen bewandelen om uiteindelijk jouw doel te bereiken en van jou weer een blije en gelukkige werknemer te maken. Blijf dus niet langer lopen met dat onrustige gevoel maar ga een gesprek aan met een van onze adviseurs.

Mobiliteit Eindhoven

Gecertificeerd bij:

Doorzoek hier onze website

Call Now Button