Outplacement

Het kan gebeuren dat je in een situatie terecht die je niet snel had verwacht. Je werkgever gaat je baan opzeggen, of er dreigt een collectief ontslag door reorganisatie. Heel vervelend en iets wat je niet had verwacht waarschijnlijk. Ook kan het gebeuren dat jouw oude functie voor jou niet meer hanteerbaar is, bijvoorbeeld door een ziekte of handicap. Er zit iets anders op dan na een jarenlange dienstbetrekking opnieuw te gaan solliciteren. Maar hoe, de laatste keer dat je solliciteerde is natuurlijk al weer een tijdje geleden. Een outplacement traject kan je hierbij verder helpen. Samen zorgen we er voor dat je weer gemotiveerd word en de kans krijgt je verder te ontwikkelen. Wellicht kun je dan toch bij je oude baas in dienst blijven, maar dan in een andere functie of gaan er nieuwe deuren voor je open op de arbeidsmarkt. Onze loopbaanadviseurs helpen je graag met het vinden van een nieuwe baan. Uitgangspunt is ons maatwerk en een persoonlijke aanpak. Wij zijn er echt voor jou en zoeken samen met jou naar de best mogelijke mogelijkheden.

Tijdens het outplacement traject word je begeleid zodat je weer volledig aan de arbeidsmarkt kunt mee doen. Samen gaan we dus een traject aan waar stap voor stap word gekeken naar de mogelijkheden die voor jou binnen hand bereik liggen. Niet alleen tijdens het outplacement traject zullen wij je begeleiden, maar ook daarna blijven we volkomen in zicht om jou bij te staan.

Het outplacement traject bestaat uit een drietal stappen:

• Zelfonderzoek:
We gaan onderzoeken wat er kan en wat je wilt. Wat zijn jouw kwaliteiten, interesses en welke functie zouden er bij passen.
• Oriëntatie en bemiddelingsfase
We gaan samen met jou op zoek naar een baan. Dit doen we door vacatures te bekijken en samen met jou sollicitatie brieven op te stellen. Ook een CV opstellen doen we samen, zodat je goed voor de dag kunt komen. Uiteraard ontbreek het advies over hoe jezelf op te stellen tijdens een sollicitatie gesprek niet.
• Plaatsing en nazorg
En dan is de baan gevonden. Hier stopt het voor ons niet, want wij blijven je, indien nodig, begeleiden op de werkvloer. Je kunt bij ons terecht met al je vragen en problemen op het gebied van jouw nieuwe baan. Dit is een heel geruststellend gevoel omdat je altijd iemand hebt om op terug te vallen.

Mobiliteit Eindhoven

Gecertificeerd bij:

Backoffice
SNA gecertificeerd

Doorzoek hier onze website

Call Now Button