Adviseurs

De loopbaanadviseurs van Qudo Werkt Mobiliteit begeleiden jou tijdens het outplacementtraject, zodat jij weer als een volwaardig werknemer kunt deelnemen aan de arbeidsmarkt. We onderscheiden ons door maatwerk en een persoonlijk aanpak. Samen met jouw vaste loopbaanadviseur ga je een traject aan waarbij stap voor stap wordt bekeken wat het beste voor jou is. Het gehele traject wordt natuurlijk afgestemd op de mogelijkheden die binnen jouw bereik liggen.

Brigitte Franssen

Ik haal veel voldoening uit het begeleiden van mensen om ze met een positief gevoel naar huis te laten gaan. Verder kan ik goed vormgeven aan de samenwerking tussen collega’s, ben ik zeer tactvol en geduldig. Met deze talenten kan ik een bijdrage leveren aan mobiliteit, loopbaancoaching zowel bij verplichte als vrijwillige mobiliteit binnen o.a. de gezondheidszorg en onderwijs. Daarbij komt mijn HR achtergrond goed van pas.

Carola Boerenkamps

Jij hebt altijd een keuze en daar help ik je graag bij! Als enthousiasteling die midden in het leven staat ben ik (pro)actief en graag in contact met mensen. Met veel plezier werk ik als loopbaanadviseur bij Qudo Werkt Mobiliteit. Ik begeleid mensen die zich in een tweede spoor traject bevinden, een outplacement volgen of loopbaanvragen hebben. Als ervaringsdeskundige (ik heb zelf een volledig spoor 1 en spoor 2 doorlopen) weet ik maar al te goed wat het inhoud om deze fase te doorlopen. Ik ben betrokken en kijk naar jouw wensen en kwaliteiten. Op deze manier kijken we samen naar wat er bij jou past, waar je energie van krijgt en wat je mogelijkheden zijn. Ik probeer ervoor te zorgen dat je uit je comfort-zone treedt in je zoektocht.

Marlinde Grandia

Ik begeleid mensen in hun zoektocht naar een andere baan. Daarbij vind ik het belangrijk om praktisch en betrokken te blijven.
Omdat ieder mens uniek is, verdient iedereen de aanpak die het beste bij hem/haar past. Veder beschik ik over een goed inlevingsvermogen, ben communicatief vaardig, werk doelgericht en ben gewend om te netwerken. Met deze competenties kan ik een bedrage leveren aan loopbaan coaching, tweede spoortrajecten en outplacementtrajecten.

Gecertificeerd bij:

Doorzoek hier onze website

Call Now Button