Professionals

Vanuit ons uitzendbureau in Eindhoven constateren wij een toenemende vraag naar hoger opgeleid personeel in diverse branches. Om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen
zijn bij hun vraag naar tijdelijk of vast personeel, hebben wij Professionals als apart label gelanceerd. Qudo Werkt Professionals richt zich op de werving & selectie en detachering van professionals.
Ons talentenbestand bestaat uit kandidaten met een MBO+, HBO of WO opleiding. Hierbij kunt u denken aan zowel jong professionals als aan ervaren specialisten.

Wij werken volgens vaste procedures en structuren, wij bouwen daarbij voldoende ruimte in om snel en flexibel in te kunnen spelen op veranderende situaties en behoeften bij onze opdrachtgevers. Samen met de opdrachtgever worden behoeften, wensen en beoogde resultaten in kaart gebracht. Wij waarborgen de kwaliteit van onze dienstverlening door kleinschalig te opereren en door een professionele aanpak.

Onze werkwijze voor vacatures en projecten bestaan uit 6 stappen:

Functie-intake

Dit is alleen nodig wanneer we de organisatie nog niet kennen. In een uitgebreide intake met de opdrachtgever onderzoeken we alle omgevingsfactoren, van organisatie, structuur, cultuur en meer. Dit resulteert in een duidelijk profiel van de functie en de gewenste kandidaat.

Wervingsfase

Qudo Werkt doet een uitgebreide zoekselectie in haar netwerk. Ook wordt de functie uitgezet op verschillende online platformen (Social Media) met op maat gemaakte campagnes. Zo komt de functie gericht onder de aandacht van een groot aantal professionals, zowel actief als passief zoekenden.

Intake gesprek bij Qudo Werkt

We leggen een opdrachtgever nooit een kandidaat voor zonder deze zelf te hebben gezien, gesproken en indien gewenst getest. Onze consultants hebben jarenlange ervaring met het selecteren van professionals. Het voorstellen van de kandidaat wordt begeleid door een uitgebreide persoonlijke motivatie van de consultant.

Gesprekken bij de opdrachtgever/werkgever

De kandidaten worden aan de opdrachtgever voorgelegd. Indien de opdrachtgever kennis wil maken, wordt een afspraak met de kandidaat gepland. Afhankelijk van de zwaarte van de functie en de voorkeuren van de opdrachtgever kunnen er meerdere gesprekken worden gevoerd. Tijdens deze gesprekken houdt Qudo Werkt een vinger aan de pols bij zowel kandidaat als opdrachtgever.

Afronding procedure

De procedure wordt arbeidsvoorwaardelijk afgerond tussen de kandidaat en de opdrachtgever.

Nazorg

Onze taak is pas als volbracht, nadat wij zeker hebben gesteld dat de opdrachtgever daadwerkelijk duurzaam is geholpen. Mocht binnen de vastgestelde proeftijd blijken dat de kandidaat toch niet past, dan wordt in overleg met de opdrachtgever een aanvullende aanpak afgesproken. Qudo Werkt evalueert het proces en de kandidaat op vooraf afgesproken evaluatiemomenten.

Gecertificeerd bij:

Doorzoek hier onze website

Call Now Button