Bekijk hier de vacatures van Qudo Werkt Uitzenden. Wij zijn gespecialiseerd in de branches logistiek, productie, administratie en zorg. Door ons grote netwerk kunnen we je ook helpen bij het vinden van een passende functie in een andere branche.
Uitzendwerk is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Het geeft aan de ene kant de werknemer een kans om sneller een passende baan te vinden. Aan de andere kant geeft het de werkgever de mogelijkheid om ook voor een kortere periode een werknemer in te kunnen zetten. Hierdoor geef je zaken als contracten en loonadministratie uit handen, want dat doen wij dus voor jouw bedrijf!

Op zoek naar personeel?

Wanneer je op zoek bent naar goed personeel kun je zeker een beroep op ons doen. Door de vraag bij ons neer te leggen geef je ons de opdracht om voor jou de juiste werknemer bij deze klus te zoeken. Geen moeilijk gedoe meer met advertenties plaatsen en sollicitatiegesprekken, dat hebben wij al voor je gedaan.
Voordat we voor jou op zoek gaan proberen we aan de hand van een gesprek te achterhalen waar jij behoefte aan hebt en wat je wensen zijn. Denk hierbij aan een functieomschrijving, functie-eisen en de benodigde werkervaring. Hierna gaan we op zoek naar de werknemer die bij jou en jouw bedrijf past. Hierbij letten we uiteraard ook op de persoonlijke omstandigheden van de werknemer om op deze manier de juiste match te vinden voor jouw bedrijf.

Op zoek naar werk?

Wanneer je op zoek bent naar werk, kunnen wij je verder helpen. Hierbij gaan we eerst met jou het gesprek aan om een goed beeld te krijgen van jou als persoon, maar ook wat jouw opleidingsachtergrond en werkervaring is. Natuurlijk willen we ook weten welke hobby’s en vaardigheden we van jou mogen noteren. Hierdoor krijgen we een goed beeld van wie jij bent. Hierna kunnen we op zoek naar een baan die bij jou past. Dit kan voor een korte periode zijn, bijvoorbeeld omdat het bedrijf wat extra personeel nodig heeft in een drukke periode, of voor een langere periode. Je komt niet in dienst van het bedrijf, maar bij Qudo Werkt. Jouw salarisbetaling vindt via ons plaats. Uiteraard krijg je uitbetaald conform het cao van het bedrijf waarvoor je gaat werken. 

Flexibel en efficiënt

Wanneer je als werknemer of als werkgever aan de slag gaat via ons uitzendbureau, dan kun je rekenen op flexibiliteit. Je werkt een stuk efficiënter omdat je alleen bezig bent met wat belangrijk is en geen tijd hoeft te besteden aan alle papieren rompslomp eromheen.
Bekijk hier onze vacatures of neem contact op met ons als je meer wilt weten.