Werving en Selectie

Regelmatig zijn wij op zoek naar professionals voor onze opdrachtgevers. Dit zijn werkgevers die voor een korte of langere periode een werknemer zoeken die beschikken over de nodige vakkennis en vlekkeloos aan het werk kunnen. Wellicht ben jij wel de professional die wij goed kunnen gebruiken

Werving en selectie

Voor onze opdrachtgevers zoeken wij werknemers die in het bezit zijn van vakkennis. De vakgebieden zijn zeer verschillend. Wanneer jij een professional bent, komen we graag met jou in contact. Onze professionals hebben minimaal HBO denkvermogen en hebben al de nodige ervaring op hun vakgebied. Heb jij het idee dat dit over jou gaat, neem dan eens contact met ons op.

Waarom een professional?

Wij zetten onze professionals in bij werkgevers, omdat de opdrachtgever behoefte heeft aan iemand die de kennis in pacht heeft. Hierdoor kan een opdrachtgever veel sneller werken en heb jij geen lange inwerktijd nodig. Je kent het werk immers al en weet wat er van je wordt verwacht. Ook merken wij dat arbeidskrachten op deze manier veel gemotiveerder aan het werk gaan. Je doet immers het werk wat je leuk vind en misschien wel voor gestudeerd hebt, je oefent de functie uit die echt bij je past. Wanneer wij jou inschrijven als professional houden we niet alleen rekening met je opleiding, maar zijn we ook geïnteresseerd in jouw ervaringen en hobby’s. Deze zijn immers ook belangrijk om een juiste match te kunnen maken tussen opdrachtgever en opdrachtnemer.
Een werkgever kan een professional nodig hebben bij een speciaal project, maar ook kan het voorkomen dat hij hulp nodig heeft voor een langere periode. Wat wij dus van jou verwachten is dat je gemotiveerd, representatief en flexibel bent en samen met de werkgever het project tot een goed einde weet te brengen.

Doe nog meer ervaring op

Door als professional aan de slag te gaan, ook al is het maar voor korte duur, bied dit jou wel de mogelijkheid om nog meer vakkennis en ervaring op te doen. Dit kun je natuurlijk weer prima gebruiken op je CV wanneer je een nieuwe werkgever benaderd. Zo zie je dat een professional inhuren en verhuren positief werkt voor zowel werknemer als werkgever.