Over ons

Qudo Werkt heeft twee takken: Qudo Werkt Mobiliteit en Qudo Werkt Uitzenden.

Over Qudo Werkt Mobiliteit

Onze loopbaanadviseurs van Qudo Werkt Mobiliteit begeleiden je tijdens outplacement, re-integratie en loopbaanbegeleiding. Dit doen we vanuit een positief mensbeeld: de persoon heeft altijd een keuze. Wij ondersteunen bij het maken van die keuzes en stemmen dit af op het individu zodat de persoon ze zelfbewust en zelfverzekerd kan realiseren.

We onderscheiden ons door maatwerk en een persoonlijke aanpak. Samen met jouw vaste loopbaanadviseur ga je een traject aan waarbij stap voor stap wordt bekeken wat de beste opties voor jou zijn. Het gehele traject wordt natuurlijk afgestemd op de mogelijkheden die binnen jouw bereik liggen.

Onze missie

Qudo zet zich actief en op een persoonlijke en betrokken manier in om zelfvertrouwen van werknemers positief te beïnvloeden en hen te inspireren om het beste uit hun loopbaan te halen.

Onze visie

Begeleiding bieden waarbij werknemers in verbinding komen met zichzelf en met het werk, waardoor zij weer energie, plezier en geluk in het werk ervaren.

Over Qudo Werkt Uitzenden

De zustermaatschappij van Qudo Werkt Mobiliteit is Qudo Werkt Uitzenden. Zij zijn gespecialiseerd in de branches logistiek, productie, administratie en zorg. Doordat we met elkaar samenwerken hebben we een groot netwerk en zijn we op de hoogte van vacatures en functies in verschillende branches.